Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Altrokè, Ljubljana

Kar v gostilni z iskrenimi lokalnimi sestavinami in noninim pedigrejem s polnih polic olj, kisov, marmelad, namazov, vložene zelenjave in gospodarjevih vin, ponujajo še za domov, je res s kmetij in, predvsem, kuhar v Altrokèju vse to tudi zares uporablja! Narezek za dva predstavi štiri kmetije, tri države, dva pršuta in po eno klobaso, salamo, slanino, ovčji in kozji sir. Kruh pečejo vsak dan sproti in lastnik, ki je menedžer v globalnem podjetju, je tudi kmet, vinar in oljkar. Zato je Altrokè predvsem urbana istrska konoba, a tudi bistro, vinski bar, hitro kosilo, degustacijska večerja, popoldanski burger in še celodnevna trgovina. Zakaj pa ne, oziroma altrokè, kaj pa drugega! V stari Ljubljani je stari, pridni in avtohtoni istrski vol boškarin, od tatarca do burgerja, od rostbifa do pljučne, sredi modnosti uvoženih krav, skratka, prava popestritev.