Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Barba Danilo

Prenekateremu gostu, razočaranemu zaradi turističnih nategov, je spet povrnil zaupanje v gurmansko Istro. Mi smo začeli z musom dimljene orade, recept zanj pa je v konobi skrbno varovana skrivnost. Lahkoten in zračen, da smo lebdeli nad mizo, medtem ko so nas marinirani sardoni na sladkasti čebulni marmeladi in kozice na polenti s tapenado iz sušenega paradižnika z močnimi okusi in rahlo pikantni tartar iz vrhunskega tuna spet prikovali na stol. Da bi se razlikovali od drugih, v konobi pripravijo jadranski ligenj na pikantno. Za ljubitelje začinjenih jedi nebesa.