Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Bužinel

Pri Bužinelovih ni le terasa s pogledom za bogove, ampak tudi njihova filozofija morske ponudbe. Saj smo slutili, da bomo dobro jedli, tudi priporočili so nam jih že večkrat, a takšnega kulinaričnega presenečenja vendarle nismo pričakovali. V rižoti z gamberi, štorovkami in domačo panceto bi lahko ugriznili v vsako zrno riža posebej, tako mojstrsko so jo skuhali in naredili spoj sladkobnosti gamberov, zemeljskih arom gob in dima pancete. Mojstrovinam iz čarobne malhe kar ni bilo videti konca. Školjke v beli buzari (pidoči, vongole, srčanke, lepotke, mušule) so bile spet mojstrsko pripravljene in vsaka je obdržala svoj okus. Kapo dol, buzara, dodelana z vinom, nas ni ubila s česnom.