Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Čompa

Najprej je narezek (Burja). Že izbor: rostbif je dimljen, salama je konjska, pekoč je kulen, zraven so siri, kajmak, sveži kozji in starani ovčji. To je majhna pokušina, ker v Čompi sledi še veliko. Hišna posebnost je surovi file, goveji in žrebičkov. V majhnih kockah na veliko rukole, toda s pikami! Fermentirani česen, inčuni, kapre, tartufata, predvsem pa igra sveže mletega popra in solnega cveta. Imate radi meso? Šele v Čompi ga boste začeli zares spoznavati. Ker meso ni le stejk, pri katerem je pomembno le, da iz njega ne teče. Imate radi žar? Šele v Čompi boste spoznali, da ste ga doslej uporabljati čisto drugače in za nekaj čisto drugega.