Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Čubr

Prava domača gostilna in tako je že 80 let! V četrti generaciji je gorenjski Čubr tako vedno bolj ribji in morski, a takšni so pač časi in zato je parkirišče vedno polno. Toda kdor gre tja le na solato ali pa je najboljša ribica zanj svinjska, tega sploh ne opazi. Ambient, toplo domačen, je ostal klasično slovensko gostilniški, postrežba je družinska, stalna in prijazna, zato so brez težav na isti mizi goveja juha z domačimi rezanci, ki so na roko rezani, in bučna kremna juha s smetano in ražnjičem kozice, ki je že modni dodatek. Od Čubra se avtocesta ne sliši in do Ljubljane je dovolj blizu, da Križ ni vikend vasica.