Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Da Bu Da

Paradni konj azijske fuzije v središču Ljubljane so nedvomno rezanci in tudi nas so navdušili. Pad thai smo naročili s piščancem, med riževe rezance pomešajo tofu in zelenjavo s tamarind omako in arašidi. Piščanec bi bil sicer lahko malenkost bolj sočen, a v tej kombinaciji nas to niti ni motilo. Hrustljavi kalčki so prinesli svežino, zdrobljeni arašidi so poskrbeli za igro različnih tekstur, ravno pravšnji odmerek limonske trave pa je dodal citrusne arome in dvignil krožnik. Ljubitelji vin lahko izbirate med 16 etiketami, bolj bodona svoj račun prišli tisti, ki posegajo po koktajlih. Teh nudijo kar 50. V Da Bu Do se bomo še vrnili, predvsem zaradi rezancev, in ker nas je natakar prepričal, da moramo poskusiti še nekaj njihovih jedi.