Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Danilo, gostilna & vinoteka

Loška mešta 3.0 pomeni, da je najbolj preprosta jed škofjeloških hribovcev postala jed visoke slovenske kuhinje, in da je staro reteško gostilno prevzela tretja generacija Čarmanov. Ko je mama Vesna letos poleti postala babica, sta hči Nina in sin Gašper Danila prenovila ter mu dodala vinoteko. Novi Danilo ohranja tradicijo domače kuhinje iz lokalnih sestavin in hkrati ponuja ustvarjalnost ter nove okuse, od goveje juhe za dva do zrelih nektarin v karamelni torti, od surovih jurčkov z Jelovice do kultnih svetovnih vin na kozarec, od briškega pršuta do loške govedine, od dvobarvne juhe do večbarvnih tortelinov, od "malce za manj lačne" do osmih hodov za najbolj zahtevne. Ker sta se ta mlada vrnila iz mesta na vas, babica pa je ostala v kuhinji.