Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Dnevni bar pr’ Mrtinet

Najlepši skedenj na Slovenskem? Zagotovo pa najbolj topel! Zaradi teličkov, kozličkov, jagenjčkov in pujsov, tudi hobotnic in rib, korenja in krompirja, pod pepelom in na žerjavici. Mrtinetov zaščitni znak je podpeka. Najlepše jo opiše beseda: cmarjenje. Pr’ Martinet gre za odmik od klasičnih jedilnikov in vsakdanjih diet. Čeprav se glavno skriva pod pepelom, pa boste še spoznali, da tudi dim vedno ne izsuši in da tudi vročina vedno ne prepeče.