Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Domačija Gora pod lipo

Cesta iz mesta se hitro ustavi, pogled se dolgo zadrži na obronkih Pohorja, domačija je zunaj pravljična, znotraj prostorna in praktična, kosilo pa ima vse, torej jušni začetek in pečenkin finale. Pozdrav iz kuhinje je za ves obrok in celo presenečenje: pohorska bunka, žajbelj z domačim medom in ajdovi žganci s skuto in bučnim oljem … Svinjska krača, od lokalnega mesarja, ki »ima le domače meso«, je imela takšno skorjo, da je bil naslednji dan posten, in takšno meso, da sva si, priznam, še sama odrezala, ko je Primož skočil po nov vrč. Kdor na koncu ponudi tak kutinov žele, pred njim pa takšno malinovo tortico, ve, kaj hoče!