Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Gostilna in prenočišča Vovko

Pri Vovkovih je skoraj vse naravno in lokalno (a ne za vsako ceno, jagenjček denimo pride z Nove Zelandije) in tudi oglje je lokalnega izvora. Mladi gospodar, ki je gostilno prevzel od staršev, s pomočjo vse družine (ata Vovko še vedno skrbi za vrhunske domače mesnine) poskrbi, da jih gostje zapuščajo z zadovoljnimi nasmehi. Gostilna je pač njihov način življenja. Že s praga se vidi, da Manca in njen mož Rok Vovko spoštujeta tradicijo, a sta jo začinila po svoje. Gostom se zato zaradi speva gostoljubnosti in pristnih okusov z močnimi lokalnimi koreninami ne mudi od mize. Vonj in okus po dobrih starih časih sta namreč preveč vabljiva.