Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Gostilna Kekec

Kekec bo osvojil vaša srca s srčnostjo, toplino in iskreno gostoljubnostjo. In z nepozabnimi palačinkami! Pred Kekčevimi palačinkami se vse druge lahko skrijejo. Ko gostje sprašujejo Jožefa, kaj je njihova skrivnost, le skomigne z rameni, saj pravi, da skrivnosti ni. Pripravi se običajno testo za palačinke, speče se jih bolj debele, ko so ohlajene, pa se nanje namaže nadev kot za potico (orehi, vroče mleko, rozine, limona, vanilja, sladkor, rum). Nato jih položijo v pomaščen pekač in prelijejo s prelivom iz jajc in trdo stepene sladke smetane ter gratinirajo v pečici. Mehke palačinke, bogat nadev in za protiutež lahkoten preliv so kombinacija, ki očara. Tudi Jožef si jih privošči, največkrat s kepico sladoleda.