Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Gostilna Majda, Osp

Gostilna, kot si jo želiš, ko zgoraj v drveči gneči čakaš, da končno zagledaš morje. Brancin je kot karpačo narezan zdaj, in surovi jurčki, ki so čezenj nalistani ter potreseni le s peteršiljem, še gozdno dišijo. Tudi hobotnica je zelo naravna in iskrena. Fuži so nezgrešljivo istrski, omaka pa tudi, čeprav je pravzaprav Majdina. Za srečanje s tartufi smo izbrali krompirjevo kremo, ki je v Majdi ena izmed redkih jedi, ki odstopajo od klasične ponudbe istrskih gostiln. Brodeta ni bilo le za dva, bile so dagnje, kozice, škampi, tudi kak ribji file, majhne jakobinke in, seveda, lignji. Prijazno so postregli hišni ananasov sorbet, zmrzlino iz tropinovca, priložnost smo dali še tiramisuju, v katerem so borovnice zamenjale kavo.