Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Gostilna Oštirka, Celje

Na tržnico gremo, ker bomo sami kuhali. Torej tja po lokalno zelenjavo, prosto rejo in sveža jajca hodijo gospodinje in gospodinjci, a tudi chefinje in chefi. To pa je kar veliko ljudi in tako je obisk tržnice tudi družabni dogodek; kar pomeni, da s polnimi cekarji ne odhitimo naravnost domov, temveč zavijemo še na pomenek, požirek, prigrizek. Zato vsaka tržnica ob branjevkah potrebuje tudi oštirja. Še boljše, če je Oštirka. Oštirka, kljub imenu, a z moderno bistro podobo in ponudbo, sicer ni gostilna iz starih branjevskih časov, toda ravno v tem je tudi njena prednost. Ker so časi novi, je bil Jež, ki je ponujal le malice, nekoč, danes pa v Oštirki furnir, sous vide in podjetni chef vabijo zjutraj na celjsko tržnico, dopoldan na oštirjev golaž, opoldan na dnevno kosilo, popoldan na domačo tortico in zvečer na urbano druženje. Da ne greste na tržnico le zaradi nje.