Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Gostilna pri Kmetec

Na jedilnem listu, ki je načeloma tipično slovenskega porekla, je veliko divjačine, ki nekako sodi v tak grajski okoliš, toda srnin karpačo z jagodičevjem »je pošel«, lahko pa dobite dušeno srno z brusnicami. Ješprenja z bučnim oljem in jurčki tudi ni več, lahko pa je ajdova kaša. Čeprav je tudi jagenjček pobegnil s sosedovega pašnika, pa imajo za začetek krožnik Podpečanovih sirov; torej vsaj nekaj sosedovega. »Če bi imeli vse, bi nam lahko pol ostalo,« je bil izgovor, zaradi katerega vam priporočam, da pojdite h Kmetecu, po ogledu gradu, le na nedeljsko kosilo.