Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Gostilna in penzion Repnik

Primož Repnik, ki je od staršev prevzel družinsko gostilno, kuha  v glavnem z lokalnimi, domačimi sestavinami,a  tradicionalne recepte, ki so se prenašali iz roda v rod, je nekoliko prilagodil. Pravo presenečenje je tako bila žrebičkova ličnica, postrežena na polenti iz bohinjske trdinke, skuhane v goveji juhi, in pireju zažganih jajčevcev z dušeno gomoljasto zelenjavo ter dehidrirano in karamelizirano rdečo peso. Čeprav se modernih tehnik ne izogibajo, ličnic ne pripravljajo v vakuumu, ampak jih na zelenjavi dušijo kar po starem. Sočna ličnica, polnega okusa, prepredena z želatino, je bila božanska!