Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Gostilna Repovž

Ker je mama glavna v kuhinji, oče na kmetiji, sin pri gostih in v kleti, hči, s pomočjo bodoče snahe, pri sladicah, je jedilni list bogat, da mu na Slovenskem ni para. Od pozdrava naprej! Najprej ocvrta kroglica iz postrvi, potem še kravja albuminska skuta s kumaro. Postrv je provokativna, s koriandrom, ingverjem, limono, zelišči, domačo majonezo iz oljčnega olja. Ker drugače kot zaploskati ob skuti z medom in kumaro se ne da! Ker tako kumara dobi zvezdniški status, jed pa nadokus – iz sušenega olupka so drobtine, sredica je marinirana, meso je sušeno, vse skupaj pa povezuje zeliščna omaka. Po takšnem pozdravu nadaljevanje prav nič ne prizanaša.