Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Gostilna Ribič

Nekoč so tukaj sloveli po sveže pečenem kruhu, danes se po jedilnem listu med ribami sprehajajo tudi piščanci. In prav ocvrt piščanec nam je polepšal dan: hrustljavo, sočno in okusno meso smo obrali do kosti, koruzni in ajdov ocvrtek prav tako nista bila le za okras na krožniku pa tudi krompir nam je šel v slast. Zmagovalec dneva pa je bil file smuča z zelenjavo. Krožnik je bil zaradi barv že na pogled privlačen, ko smo ugriznili v ribo, pa sta nas prevzeli njena blagost in sočnost. S polnim okusom je napolnila vsa usta, zelenjava je hrustala pod zobmi, omaka s smetano pa ju je s sladkasto-mlečnim okusom lepo dopolnila.