Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Gostilna Tramšek

Bolj osebno in iskreno, s toliko strasti in srca, tako preprosto in dobro se res ne da! Špargljev flan s svežim koprom, v špargljevi omaki, je tako rahel, da ga je strah vilic, a tako poln arom, da je škoda kruha. Preprosto dobra so tudi piščančja jetrca. Zvita v slanini so še bolj sočna in spustijo še več aromatičnega soka, ki začini kolerabni pire. V Prlekiji ne gre brez picekov, zato so po jetrih tudi piščančje prsi. Le naravno pečene, le z mlado špinačo in s korenjem iz juhe. Svinjska rebra so mesnata in sočna, toda tudi mastna in sladka, srnin hrbet je naravno opečen, njegova spremljava pa paljena. Lotili smo se domačih keksov, skutno pito je posladkala jagodna omaka, čokoladno kremo z mandeljni pa začinila zvrhana žlica konjaka.