Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Gostilna Vovko

Vaške gostilne so še vedno družinske, iz njih ves dan diši, za največjo hišo v vasi je zelenjavni vrt in popotnika v njej čakata zvečer topla postelja, zjutraj pa toplo jajce, seveda iz domačega kurnika. A danes s ceste ne zavijamo več le tam, kjer je veliko parkirišče in kjer se pred vrati vrti jagenjček. Resda brez roštilja še vedno ne gre in ob nedeljah se težko parkira, toda danes so gostje prišli od daleč in so zato lačni vsega od blizu, hočejo na izlet, ki ga ni na televiziji, želijo poskusiti, kar še niso jedli, in popiti, kar nimajo v lastni kleti. Zato potrebujemo čim več takšnih podeželskih gostiln kot je Vovko, ki s krajšim jedilnim listom in novimi krožniki ostaja podeželski, domač in dolenjski, saj žar ostaja njegova prednost in posebnost.