Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Gostilnica Ruj

Gostilnica je tako majhna in tako v zelenju, da se, čeprav ob cesti, komaj vidi, toda da bi pokusil vse, kar ponujata Vildana in Peter Patajac, bi moral imeti velik apetit. Tuna in mečarica sta doma vloženi,  pašteta je iz jetrc, in to kopunovih, Patajčevi vsako leto vzredijo stotnijo kopunov. Mešano kraško cvrtje je brez rib, toda z bljuščem, lobodiko, divjimi šparglji, koprivami, cvetovi čemaža, pod njimi je hladna krema, toda pujsova. Divji prašič je v ruladi, Rujeve domače klobase so mini, zato so na nabodalu in na mladi čebuli, z gorčičnimi semeni in kremo rumene paprike. Za pet nas je  prepričal kopun, čeprav ga je bilo le za bedro. Vendar najboljše doslej! Zagotovo tudi zaradi jabolčne redukcije, ki je naredila iz rdečega vina takšno želatinasto omako, da so Francozi pozabili na telečji fond, Japonci pa na ribjo omako. Kapo dol!