Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Harfa

Harfa ima dva dela, desno od vrat so kosila, vsak dan mesni, ribji in vegi meni, na hitro in poceni, da se na(d)nje vozijo iz vse Ljubljane. Levo od vrat pa je à la carte, namenjen predvsem poslovnežem, ki se vozijo sem iz vse Slovenije. Rostbif z zelenimi šparglji naostrijo lešniki in roquefort, jurčkovim njokom okusno vskočijo lisičke in šitake. Tuna je opečena vzorčno, zgolj na milimeter skorje, krema iz gomoljne zelene povezuje, kalčki niso le okras. Pita z borovnicami je lepa in velika, za več poskrbi sadje, borovnice v nadevu in mango v omaki. Harfa ve, kaj loči dobre od slabih, in da vsakemu gostu občutek posebnosti! Pa še zasoljena ni.