Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Hiša Franko

Romanje dobrojedcev iz vsega sveta v vas, ki se imenuje selo, in v kraj, ki je dal ime najbolj žalostnemu Čudežu evropske zgodovine, se ni začelo z odločitvijo akademije najboljših restavracij sveta. Čeprav je Ana Roš načrtovala, da bo po svetu potovala, toda ne v beli kuharski uniformi, svetovna prepoznavnost in priznanje nista rezultat bliskovitega, temveč vztrajnega napredka, ki ga je s talentom in ambicioznostjo, ob pomoči družine, hribov in morja, naredila v zadnjih dvajsetih letih, odkar je smučarsko kariero hotela zamenjati za diplomatsko, a jo je ljubezen tako zadela v Frankovi kuhinj, da so jo največji kulinarični strokovnjaki na svetu v letu 2017 proglasili za najboljšo med svetovnimi chefinjami.
Enako vrhunske restavracije, ki sodijo med najboljše na svetu, ker imajo tako slavnega chefa, tako gostoljubno natakarsko in tako mednarodno kuharsko brigado, so na drugi celini, imajo daljšo čakalno vrsto in precej višjo ceno. V Staro selo romajo dobrojedci iz vsega sveta, zato domačinov ni potrebno še posebej vabiti. Ne čakajte, torej, da bo še boljše in bo še daljša čakalna vrsta.