Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Hong Kong 2

Kitajci imajo radi vse jedi naenkrat na mizi, zato je bila tudi naša obložena do zadnjega kotička. Porcije so velike, predvsem pa zelo okusne. Riževi rezanci z zelenjavo in jajcem so nas prepričali z blagimi, povezanimi okusi in hrustljavo zelenjavo. Še bolj je hrustalo, ko smo ugriznili v hrustljavo račko z ocvrtimi mandlji, zaradi katerih je jed drugačna od hrustljavih račk po drugih restavracijah. Raco najprej skuhajo, potem jo šele spečejo. Kožica je bila hrustljava, meso, ki ga postrežejo na zelenjavi, pa sočno. Samostanska pojedina, bogat krožnik pisane zelenjave s tofujem v omaki, nam je še najmanj šel v slast, pa ne, ker bi bilo z njo kar koli narobe, ampak, ker sooči begale po prepolni mizi.