Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Izložba

Nobena jed ni kaj posebnega, a vsaka je takšna, da je sosednja miza vsakih nekaj minut daljša. Tukaj je tako drugače in nekonvencionalno, tako sosedsko za spontano zabavo, da je vsaka mestna soseska lahko zavistna Bežigradu. Zato pa je goveji biftek lep in prava limuzinka. Zato pa so šparglji ubito razkuhani in zato pa je med polento kozja skuta. Preden nastopi mamin recept za pehtranov polžek, presekamo s tekočim jabolčnim štrudljem z vodko in jabolčnim sokom. Dovolj za radovednost, da je treba pokusiti še drugo Izložbino specialiteto, ki ji pravijo ljubljanica – sveže stisnjen pomarančni sok s pelinkovcem. Celo preživiš. Da se lahko še vrneš.