Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Japonska restavracija Maru

V japonski restavraciji Maru ne boste deležni le sušija. Jedilnik spreminjajo večkrat na leto in tako dokazujejo, da je japonska kulinarika nežnih in blagih okusov veliko več kot to. Posebno doživetje je že samo opazovanje, kaj z noži počneta chef Jošihiko Fudžita in njegov kolega Masajoši Tanimizu. Izpod njihovih prstov je pred nas priromal sašimi, 13 kosov surove ribe – lososa, skuše in orade pa lignja in kozice. Nežna tempura je obljubljala hrustljavost ocvrte zelenjave, lignja in kozice, pomako iz japonske ribje osnove daši pa smo pomešali s pivsko redkvijo. Hišni vinar v restavraciji Maru je Ščurek, njihova klet pa se ponaša s sto etiketami.