Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Libanonske meze in drugi užitki

Libanonske meze in drugi užitki, arabska gostilnica, v kateri je hči Palestinca in Slovenke združila svoja svetova. Na jedilnem listu je veliko, zato se je najbolje prepustiti. Od solat ne gre brez tabbouleh, z veliko peteršilja in prepoznavnimi okusi mete, bulgurja, paradižnika, oljčnega olja in limone.  Falafel, polpeti iz čičerike in začimb, so sveže hrustljali. Testeni žepki, trikotniki in zvitki niso le drugačnih oblik, temveč tudi okusov, čeprav ne razločiš najbolje, kje je špinača, kje meso in kje feta. Piščančja jetrca bi kdaj celo zamenjal za našo malico, kozice s koriandrom in česnom bi bile lahko tudi tajske in glazirane piščančje perutničke so res boljše, če so začinjene z limono. Baklave s pistacijami so vredne greha, vsak dan pa je zraven še kaj, kar zasvoji, kot pita s pinjolami.