Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Luda

Iz kosil sta ustvarila degustacijo, iz okrepčevalnice druženje, iz jedilnega lista vsak teden nov izziv, iz bistronomije nadgradnjo. Njuna hrana z dušo ni preprosta zato, ker bi bila površna, ni sodobna zato, ker bi bila moderna, in ni poceni zato, ker bi bila cenena. Tukaj je meso le za spremljavo. Dva majhna kosa hrbta, za katera bi bilo še bolje, če bi bila od kod bolj zadaj. Ali pa sploh ne, kot pri rjavih šampinjonih je zraven raje jajce, in ker je poširano, je čezenj holandska omaka, in ker je motovilec za svežino, je parmezanov čips za hrustljavo teksturo, in da iz kombinacije dobimo nadokus, je pika na i zorjeni kravji sir.