Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Monstera bistro

Ko je Bine Volčič drugim začel iskati gostilno, je sam ostal brez nje. Ko je igral resničnost, je chef začel pogrešati resnico. Zato si je kupil mMnstero in počakal, da je dovolj zrasla. Dodal ji je 25 bistro stolov in namesto pred kamero začel sproščeno ustvarjati v živo, v centru Ljubljane.
To ni posneto in še manj pogreto. To je tisto, kar ima vsak rad, a tako redko dobi. To je majhen prostor z veliko življenja, to je malo jedi z veliko okusa, to je visoka kuhinja, toda na bistro način. Kosila so (malo) dražja kot drugje, toda v Monsteri popiješ tudi kozarec vina, se dobiš na prijateljskem klepetu in greš, ko je malica že zdavnaj odzvonila. Večerje so v Monsteri le tri na teden in meni je le eden za vse, toda zato je tako kot v Parizu, kjer veliki chefi kuhajo v majhnih bistrojih. In začne se že zjutraj s fruštkom.