Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Osteria Trattoria Alla Speranza

Lokal, ki bo navdušil predvsem ljubitelje morskih specialitet in testenin, sta pred tremi leti odprla Sandra Birri in Luigini Iacuzzi. Njihova filozofija se glasi: preprosto, a domiselno in okusno. Večina vinske ponudbe, izbirate lahko med 70 etiketami, je iz okoliškega vinskega območja Collio orientale, kjer je veliko odličnih vinskih kleti. Poskusili smo polento s kozicami, paradižnikove testenine z lignji in bučkami, špagete s tremi vrstami školjk, bučne njoke z makom in dimljeno skuto, gratinirane kanestrele, kljub temu, da smo uživali prav v vsem, pa so nas prepričali v lahkotni tempuri ocvrti morski sadeži. Tako mehkih in okusnih kalamarov, ki so bili med drugimi plodovi morja, že dolgo nismo jedli.