Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Ošterija Klinec, Medana

Že na vratih piše: »Nimamo pizze, coca cole in pomfrita!« Klinec, kratko in jedrnato, s kredo. Če mislite, da se boste na domačiji preob­jedli pršuta, šalamov, pancete in larda, jih pojdite vonjat v klet, na vrtu pa se prepustite sezoni, ki se je poslovila od špargljev tako, da jim je dodala cvetove bučk in sir krminskih sosedov. Ker v Brdih ni več sirarjev, je kmetija Zoff na oni strani Collia, od koder je le nekaj dni star sir stracchino, skuta, ki diši in cveti po briških travnikih, pa je s kmetije Orešnik iz Šentjošta. »Oljčno olje pa je naše,« doda Simona Klinec. Bleki so bili z zajcem, rezanci pa s kopunom. Goveji file je s šparglji in lisičkami, svinjski medaljoni so s panceto, bučkami in stebli rdeče pese, ki je navdušila v ješprenju. Nimajo čokoladnega fondanta, zato pa je rezina brez moke, a s pistacijami in lešniki, torta z jogurtom, jagodami in borovnicami, čokoladna krema pa s Prekmurjem.