Pelegrini, Šibenik,
Pelegrini se je izkazal vrhunsko, od kuhanja do postrežbe, od okusov do vinske spremljave, od ostrig z izliva Krke v morje, fokače z oljčnim oljem, kruha z origanom in klobaso ter tapenade iz oljk, inčunov in peteršilja, do eklerja s kavno kremo na koncu. Čips iz vampov polenovke je chefova interpretacija bakalarja, sledili so vampi grdobine, morske žabe, kuhane v omaki paradižnika, paprike, bučk, ki jim je chef, ko jih je zmešal v belo polento, kuhano v ribji juhi, na vrhu zažgal še parmezan. Zaradi takšne jagnjetine z mlado čebulo pa se ne boste več ustavljali ob cesti … Izkoščičena, toda z maščobo, saj je le v njej pravi okus, dolgo in počasi kuhana, hitro zapečena, s haute cuisine omako iz kosti, pirejem lokalnih zelišč in z mlado čebulo iz kisle kvaše. Ohladila je pena iz sivke z jagodnim sorbetom, zaključila čokolada s kavo.