Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Koroška hiša Pri lipi

Mizica pogrne se je kulinarična zgodba Koroške hiše, jedi v glinastih posodah pa postrežejo vse naenkrat. Kibflajš (v mast vloženo domače prekajeno meso) je bil pregrešno okusen, osvežila ga je jabolčna pena, nato pa še jabolčni mošt s kmetije Sušek s Svetega Primoža nad Muto, pridelan iz starih sort jablan. Ajdov kruh je imel tako čudovito hrustljavo skorjico, da se mu nismo mogli upreti. V Koroški hiši so nam pripravili eno lepših doživetij zadnjega časa. Občutek za tradicijo in harmonijo je izbrušen, zaradi odličnih okusov jedi, ki so posledica mojstrske roke v kuhinji in prvovrstnih domačih sestavin, razvajanje po koroško toplo priporočamo.