Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Restavracija Debeluh

Gostilna je sicer ošterija, a za štedilnik ima žar. Roštilj pa ni za čevapčiče, temveč za chefa. In ta chef je lani sredi Italije postal svetovni prvak v pripravi testenin. A njegova gostilna ne slovi po pašti, temveč po vrhunski kuhinji in bogati mednarodni vinski karti. . Pet sončkov smo ji dodelili že drugič. Imenuje pa se Debeluh. Ko se igra z imenom, pa je Debeluh z gosti kulinarično resen, torej vrhunski! Saj ni le za debele in sploh ne le za suhe! Ker je na sotočju dveh rek, na meji dveh držav in dveh pokrajin, na stičišču tradicije in ustvarjalnosti, med preprostostjo roštilja in vrhunskostjo chefovstva, je pravo sožitje nasprotij, kjer so wine bar sredi gostilne, žar na poštirkanem prtu, krško-poljski prašič na ekskluzivnem krožniku in chef med gosti.