Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Restavracija Evergreen

Da se vam nikamor ne bo mudilo, bosta poskrbela chefa Iztok Ilšnik in Klemen Pucelj. Ker ju pritegne vse, kar je nekoliko drugačnega, so njuni sezonski krožniki estetski, lepo oblikovani. Prepričajo res odlične domače testenine, ki jih za vse Kavalove restavracije pripravlja Jožica Drobnič. Pesni so bili čvrsti na ugriz, sozvočje brezhibnih okusov s čemaževim pestom, ki je krožniku dal karakter, svežimi bučkami, črnimi olivami in češnjevcem pa je zaokrožil sir grana padano. Posebnost so hišni rezanci. Prepričal je tudi biftek s šparglji v omaki iz belušev in belih tartufov z idrijskimi žlikrofi, ki je bil voljan, a za naš okus nekoliko preveč pečen.