Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Restavracija Grad Otočec

Jagnječja krača, pečena na oglju, pečen krompir, ovit v slanino, in zelenjava z žara – končno nekaj slanega, je vzkliknil okusojedec, preden je zagrizel v meso. Mehko, voljno meso je napolnilo usta s polnim okusom, kot bi bilo karamelizirano, zelenjava je prijetno hrustala pod zobmi. Mokra rižota z bučkami in škampi je bila po našem okusu, zelo sočna. Dober, ne razkuhan riž je v kombinaciji s škampi in bučkami malo sladil, ocvrta rukola je prinesla malček grenkobe in poskrbela za protiutež. Res smo začutili morje v krožniku.