Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Restavracija JB

»Rekel je, da imam drzne kombinacije. In da se zelo dobro ujemajo. Vsako jed si je do podrobnosti zapomnil, vsako sestavino. Kje sem se naučil tako kuhati, ga je še zanimalo,« je obisk enega največjih francoskih chefov v svoji restavraciji JB opisal Janez Bratovž. Bratovž nad točilnim pultom nima le skupnih slik z velikimi svetovnimi chefi, temveč tudi kilometrino, zaradi katere je vrhunstvo njegovih jedi v preprostosti. Brez nepotrebnega, nič ne učinkuje le na prvi pogled, drznost Bratovževih kombinacij je zaznati šele s skrbnim, osredotočenim, poglobljenim okušanjem, ki ne prenese hitenja in površnosti. Njegov gost mora, torej, v tem posnemati chefa.