Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Restavracija Kralj žara

Žar ni namenjen ravno za urbano okolje. Toda Ljubljana je nora na roštilj … Najboljše restavracije ne preživijo več brez burgerjev, najdebelejši steaki ne zdržijo več brez ameriškega razreza irske govedine, noben piknik (sredi mesta) ne uspe več brez sofisticiranega barbecueja.

Kralj žara zna ameriško, zato štručk, ki so penasto mehke in zapečene le po prerezani strani, da zadržijo obliko, ko jih stisnete z obema rokama, ne polnijo le z mletim, temveč tudi natrganim mesom. Poleg natrgane dimljene govedine imajo tudi natrgano dimljeno svinjino, ki se imenuje pork-a-madona pulled burger.

Seveda pa dolgo zorjeno in dobro uležano meso – v hladilniku so na opazovanju kosi v vakuumu, tako da vitrino s suho zorjeno govedino še čakamo – nikjer ni poceni, ko si ga naročite v obliki debelega steaka.