Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Restavracija Pikol

Majhno jezero in ob njem velika koča, ki je polna umetniških slik. Nič čudnega, da v Pikolu še gostje začnejo ustvarjati. Že takoj na začetku, saj je ob penini iz bele steklenice, ki slavi dedka tenorja, tudi slikarska paleta s čopičem, da na mehko bombetko z zelenimi olivami naslikate babičin namaz iz črnih. Večina gostiln je za vsak dan, nekatere pa so za doživetje. Pikol vsekakor sodi v drugo kategorijo, čeprav je prav to, kreativnost, domišljija in podjetnost, zaželeno povsod in vsak dan. Res je veliko slik, barv in opisov, res so kozarci visoki in res so krožniki široki. Toda res je tudi, da vse to ni le sebi, temveč tudi okusom namen. Pikolova odličnost najbolj elegantne slovenske koče, kjer v Vipavski dolini ustvarjajo Gašparinovi iz Goriških Brd, je prav v posebnosti, ki pa jo moraš razumeti in sprejeti.