Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Restavracija Separé

Separé v resnici ni zgolj separe, saj ima več kot dovolj sedežev. Krožniki plavajo v morju, poskrbljeno je za vegane in tudi za ljubitelje mesa, čeprav ne prisegajo na zlato klasiko – ponujajo več in drugače. Tartar iz govedine black angus je bil odličnega okusa, le da za naš okus preveč fino zmlet. Dimljene žrebičkove ličnice, narezane kot tobak, so postregli s parmezanom in ravno prav rukole, da je prinesla svežino in grenkobo. Pašteta iz kunčjih jetrc s sadnim kruhom, prelita z medom in tartufato, pa je bila zmagovalna kombinacija. Slasten je bil tudi sladki finaler: kavni crème brûlée z viskijevo peno, piškotnimi drobtinami in mlečnim sladoledom.