Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Restavracija Slon 1552


Pravzaprav ima Slon 1552 vse. Zgodovino, ugled, dizajn, ponudbo, a vseeno gostom še ne ponudi vsega. Juha je bila dnevna, brala pa se je z začudenjem. Ponuditi v ozki ulici v središču Ljubljane v družbi narezkov, pa čeprav se jim reče tapasi, in pečene svinjske krače, pa čeprav po 164 let starem receptu, korenček, in to s kumino in ingverjem, je pogum­no. Raviol je bil s pistacijami. Ki, četudi jih pomešamo s skuto, lahko dajo le suh nadev. Za prilogo so bila račja jetra. Pri biftku iz pljučne, pri katerem si je kuhar iz izložbe za šankom, za katerim se da tudi jesti, pomagal z modernimi tehnikami, da je sredica že pripravljeno rožnata le čakala vročo ponev, je imel za prilogo kar tri omake. Biskvit s pistacijami je bil res najbolj raznovrsten, a s karamelo, grenivkino želatino, sorbetom grškega jogurta in ajdovim drobljencem še vedno na pol poti od slaščičarne do restavracije.