Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Restavracija Splavar

Upočasni in uživaj, so zapisali na degustacijski meni, ki vsakič znova koketira z drugim hišnim vinarjem; za jesenskega so si izbrali vrhunskega Bojana Kobala. Karpačo šarenke z ravno prav dimnih not je zelo lepo dišal in se kar topil v ustih, skupaj z maslom, ikrami in rukolo je bil odlična podlaga za Kobalov sadni vrt s prepoznavno svežino. Rožnate račje prsi na karamelizirani rdeči čebuli z reducirano balzamično omako in pečenimi jabolčnimi krhlji s cimetom so bile mojstrsko pripravljene, izvrstna kombinacija okusov je pričarala spomin na srečne božične dni. Telečja tagliata je bila še en dokaz več, da znajo z mesom: skorjica popečena, znotraj pa neverjetno milo, sočno in rožnato.