Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Restavracija Topli val

Morski piš v dolini Soče marsikoga preseneti, saj ne pričakuje, da bo školjka bolj sveža kot na obali in riba bolj sočna kot na morski terasi. A če ne boste naročali z jedilnega lista, ampak izbrali tisto, kar vam bodo priporočili kot »danes sveže«, lahko doživite eno okusnejših presenečenj. Pojedino smo odprli s surovim krožnikom, ki je presegel vsa pričakovanja. Svežina morja in preprosti naravni okusi, a s prefinjenim dotikom kuharjeve roke. Brancinov karpačo, mariniran list, tatar kapesante z melono, kozice, škamp in ostriga. Nekaj posebnega je tudi ostrigina juha, ričota z repki gamberov in bučkami s kalčki čebule je bila sočna, škarpena na lešo pa prav tako izjemna.