Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Ribič

V trisu hladnih predjedi nas je najbolj navdušila hobotnica v solati. Mojstrsko skuhana, mehka in voljna, ravno prav začinjena z ne preveč kislim paradižnikom je poskrbela za ugodje v ustih. Tudi mazljivemu bakalarju ni bilo kaj očitati, malenkost se nam je zdel premasten, a v kombinaciji s polento je ta občutek izginil. Kozice na žaru so postregli s svežo naribano bučko in kaviarjem iz balzamičnega kisa. Bavete s trisom rakov so pripravili z jastogovim repom, škampi in gamberi. Testenina je bila lepo skuhana, raki so dali lep okus, a vse skupaj je bilo preslano. Nič bolje ni bilo z domačim njokom, napolnjenim s tartufi, v omaki z istrskim pršutom.