Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Rosenbar

Začeli smo s fižolovo mineštro z radičem in panceto. Sladkobnost fižola in goriške vrtnice so povezale dimne note slastne pancete. Tudi veganski krožnik z ocvrtkom rdeče pese, črnim rižem, majonezo brez jajc, namazom iz čičerke, skuto in kislo smetano je pokazal moč in okus zelenjave, predvsem buče. Sledilo je mojstrsko preigravanje s kalamari in kalamari, testenino v obliki kalamarov ter na trakove narezanimi pravimi kalamari. Ker jih je vročina kozice samo na hitro oplazila, so bili mehki kot testenina, ovčji sir pekorino jim je dodal pikantnost, naribana limonina lupina pa eksotični pridih.