Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Saag, Teholica ob Vrbskem jezeru, Avstrija

Saag priporočamo zaradi primerjave kulinarike v Sloveniji in Avstriji, ki pove oboje, kaj na tej strani še manjka in kaj že je. Konkretno: na naši strani je več restavracij s takšnim nivojem ponudbe hrane in manj s takšnim nivojem ambienta, servisa in vin. Na obali Vrbskega jezera, med Porečami in Vrbo, pražnje oblečeni gostje najboljše jezerske restavracije najboljšega koroškega chefa grizljajo surovo jezersko zlatovčico na čipsu iz ajdove moke in cuzljajo ocvrto rakovico iz Beneške lagune, nato se okrepčajo s koroškim ričetom v chefovski izvedbi in pred dolgim sladkanjem izbirajo med planinskim jagenjčkom ter gorskim bikom. Ob mondenem koroškem jezeru je tudi morsko in gorsko, in tudi ob spremljavi slovenskih vin.