Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Scabar, Trst, Italija

Je ristorante. A morska gostilna, čeprav je na strmem kraškem hribu. Mestna gostilna, čeprav je v predmestju in tja še navigacija težko najde. Tržaška gostilna, čeprav je, pravzaprav, slovenska. V kuhinji je Ami, v kleti brat Giorgio, čeprav sta oba najraje med svojimi gosti. Eni hodijo sem že petdeset let, čeprav se nič ne spremeni. Ravno zato je Scabar, čeprav se reče Škabar, še vedno najboljša gostilna v Trstu! Čeprav je tako že od 1967. Vse to pa zato, ker so v njej morje, gostoljubje, domačnost in kakovost! Zato se ne trudi biti vrhunska, saj je raje le pristna in čim bolj preprosta. Tako kot njene (Amijine) jedi, ki jih ne kuha, temveč le boža. Zato niso prav nič bahave, nič umetelne, sploh ne zapletene, še sodobne ne. So le okusne!