Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Smrekarjev hram

Smrekarjev meni je kratek, kar omogoča kuharju, da ustvarja. Da je lahko Jorg Zupan tako mlad postal chef Smrekarjevega hrama, se je kalil v tujini in na Ljubljanskem gradu. Goste ob maslu z zelišči pričakata svinjska mast in penasta sredica ocvirkovke pod hrustljavo skorjo. Govejo   trebuševina je zorjeno meso, ki mu je maščobo spremenil v okus, ki se smeji surovemu tatarcu. Paradižnikove variacije so rdeče, rumene, baby, marinirane, beljakove (meringa), želirane. Začimba je slovenski balzamični kis. Krompir na štiri načine treba vzeti dobesedno. Kot en krompir … Toda zato je kuhan, pečen, sladoleden, v juhi, z lisičkami, tartufi, lardom in zagotovo še čim. Za Zupanove školjke bi le površen jedec rekel, da je lupin naokrog veliko, mesa pa na sredini malo. Bistvena je tekočina, ki je ne imenujte juha, saj je esenca.  Sladko slovo? Hrenov sladoled, bez­gova granita, rabarbara, čokoladna rezina .