Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Sorbara Steak House

Saj je za hladno predjed kavbojem terina gosjih jeter, pa za toplo raviol z jagnječjim ragujem in grahom, o njem se pripoveduje po Ljubljani. Saj je posebna poživitev fregola s svežimi tartufi, lardom mangalice in poširanim prepeličjim jajcem, ja, ampak meso … Bizonov ribeye je kos, ki ga sestavljajo tri mišice, med katerimi je dovolj maščobe, je seveda sočen, toda ob našem obisku mu je zmanjkalo skorje, ki ga ne bi samo porisala. Imel je rešetkast žig, ni pa imel zunanje hrustljavosti, zaradi katere bi bilo vse v notranjosti še bolj sočno, mehko, voljno, prijetno (tender, da smo še mi ameriški).