Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Štalca pri Vodniku

Po sedmih mesecih pod novim vodstvom se je nova Štalca ob Vodnikovi domačiji prijela. Gorenjec, ki je Srbe učil kuhati ribji paprikaš, v Podbrezju pa je ob avtocesti lovil divjake, morske, ne avtomobilističnih, je hotel z ribami osvojiti tudi prestolnico, a je že po nekaj mesecih spoznal, da imamo Slovenci vsak dan vendarle najraje – slovensko hrano. Zdaj v Štalci na vrtu Vodnikove domačije v Zgornji Šiški všečno gradi novo gostinsko zgodbo na star, tradicionalen in domačen način. Mirko Bodiroža je prekaljeni gostinec, čeprav prizna: »Mislil sem, da bomo Ljubljančane z ribami takoj vrgli na hrbet.«