Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Stara gostilna, Piran

Nisi turistični kraj, če nimaš promenade, ob morju, jezeru, jami, pod gorami, tam, kjer so vsi turisti s fotoaparati, vse terase z mizami in stoli, vse oglasne table z meniji, vse ceste samo za pešce z drug čez drugega parkiranimi avtomobili. Toda, si le turistični kraj, če nimaš tudi ozkih ulic, skritih trgov, zlizanih tlakovcev, senčnih vrtov in starih gostiln. Piran je zato eno in drugo! Saj ima med svojimi starimi gostilnami eno celo z veliko začetnico, čeprav je dejansko nova gostilna. In je za turiste, ki to sploh niso!
Staro gostilno je potrebno doživljati s pozitivne strani, tudi zaradi cen, ki so morske. Torej, kot dogodek sredi dopusta, kot nekaj drugačnega sredi Pirana, kot poletni večer ob morju, kot romantično razvajanje v najbolj romantičnem slovenskem mestu.